En klinik med fillers och botox

En klinik med fillers och botox

Hej och välkomna tillbaka till mig och min skönhetsblogg. Idag ska jag tipsa om en klinik som har namnet Renovatiokliniken, och de jobbar med bland annat botox, men även fillers i Märsta. De söker kunder i Uppsala, men även i närliggande områden. Jag har hört mycket bra om detta företag och därför hade jag tänkt mig att ta mig lite tid idag och berätta lite för er om vad de håller på med och så vidare.

Jo, min vän var där en gång för att göra fillers i Märsta för att fylla upp hennes läppar. Hon var väldigt nålrädd, men hon sa att allt gick hur bra som helst när hon var där, och därför vill hon rekommendera dem genom mig. De som jobbar där håller sig alltid uppdaterad till de nya teknikerna som kommer så att kunderna ska få den bästa möjliga behandlingen, och det tycker min vän är väldigt bra för det visar på att det är riktigt bra service och att de bryr sig om sina kunder. Glöm inte att kontakta dem om du har några frågor eller om du är intresserad av deras behandlingar. Ni kan även gå in på deras hemsida om ni vill läsa mer om vad de erbjuder. Det var nog allt för idag, men ni får ha det så bra så länge, och glöm inte att höra av er till Renovatiokliniken om ni är intresserade av att göra botox eller fillers i Mästa om ni har den möjligheten. Ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg som kommer i veckan.  


Kommentarer är stängda.