Medicinsk fotvård för oss i Karlshamn

Medicinsk fotvård för oss i Karlshamn

Hej på er alla den här vackra förmiddagen. Vad fint att ni är så många som hört av er till mig på bloggen med frågor och funderingar till mig eftersom ni vet om att jag som är diabetiker måste ta hand om mina fötter lite bättre än gemene man. Jag har nämnt för er i ett tidigare inlägg om att jag får medicinsk fotvård i Karlshamn och nu är det väldigt många som hört av sig och sagt att även ni är intresserade av medicinsk fotvård i Karlshamn. Hade jag vetat att ni var så intresserade av både fotvård men även medicinsk fotvård i Karlshamn så hade jag förstås gått lite mer på djupet i det där inlägget jag skrev för flera veckor sedan och bland annat berättat för er att företaget som jag går till heter Annikas Fotvård. Men jag berättar det nu istället och så hoppas jag att alla blir nöjda och glada. På tal om att vara både nöjd och glad så är det precis vad jag är. Jag får den hjälp som jag behöver för mina fötter när jag går på medicinsk fotvård i Karlshamn. Jag har haft ett sår på en tå som tog ett halvår att läka. Det var sjuksköterskan i hemsjukvården som la om såret tre gånger i veckan och när det väl hade läkts så remitterade hon mig till Annikas Fotvård. Ni måste inte ha diabetes för att gå dit för att få hjälp med fötterna. Men, har ni diabetes så måste ni faktiskt gå till fotvården även om fötterna ser fina ut. Fotvårdsterapeuten är nämligen expert på att märka om något är på gång. Ni hittar säkert någon fotvårdsterapeut även där ni bor, men är det så att ni bor i Karlshamn vill jag verkligen rekommendera er att boka tid till Annikas Fotvård. 


Kommentarer är stängda.