Mias´s massage och friskvård

Mias´s massage och friskvård

Hallå, hallå och välkommen till denna blogg! Idag ska jag skriva om lite olika saker och jag ska börja med att berätta om ett företag dit jag har gått för att få massage i Västervik. Jag arbetar som truckförare och har fått ont i nacken mest, men även i ryggen. Det har tagit på humöret med denna värk och jag hade nästan planerat att stanna hemma från jobbet några dagar på grund av värken, men så gick jag på massage och fick omedelbar lindring. Jag har vänt mig till ett företag som heter Mias´s massage och friskvård. 

Jag fick en härlig massage som inte bara kändes skön, den gjorde nytta också så att jag nästan blev av med värken och jag behövde inte stanna hemma från jobbet. Tänk att någonting som massage kan vara så här bra! Det här vill jag gärna att många fler ska få möjligheten att uppleva, så det är därför jag skriver om det här för att tala om för alla som kanske har ont som jag, att det går att få hjälp. Jag tycker att Mias´s massage och friskvård är ett mycket bra företag som erbjuder behandlingar i massage för oss i Västervik med omnejd. Det är en mycket duktig kvinna som heter Maria Bertilsson Lindholm som äger och driver det här företaget och hon är certifierad massageterapeut genom Branschrådet Svensk Massage, vilket innebär en gedigen både praktiskt och teoretisk utbildning. Är du intresserad av massage i Västervik eller om du bor någonstans i närheten vill jag varmt rekommendera  Mia´s massage och friskvård. Oavsett vad för slags massage du behöver utifrån dina behov och önskemål så kommer du få en massagebehandling som är anpassad helt utifrån det. 


Kommentarer är stängda.