Tips om vaxning för dig i Norrköping

Tips om vaxning för dig i Norrköping

Hej alla fina följare!

I helgen var jag hos en salong här i Norrköping och gjorde vaxning. Jag har tidigare gjort det både hemma och på salong, men det blir ju alltid bättre att låta någon annan göra det åt en. Den här gången testade jag sugaring som är sockervaxning, vilket är en lite mer skonsam metod. Det gjorde inte alls lika ont men resultatet var fortfarande väldigt bra.

Jag är sån som inte orkar hålla på med rakhyvel var och varannan dag utan har hellre lite ont medan håren rycks bort men att det håller sig längre. Det måste vara en av sakerna vi tjejer lägger mest tid och resurser på, hårborttagning! Är det inte benen, så är det ögonbryn eller något annat. Vad man vill ta bort eller inte ta bort är ju upp till var och en, men jag gillar då inte att vara hårig annat än på huvudet. Jag har provat alla möjliga metoder så som till exempel epilator, men nog för att jag kan ta smärtan av vaxning men det där är ju omänskligt! Nej, det provade jag en gång och aldrig mer. Vaxning går så mycket fortare. Det svåra är att få det bra hemma, speciellt med allt kladd. Men har man då möjlighet så föredrar jag som sagt att gå och fixa det hos någon.

Bor du i Norrköping så kan jag rekommendera er att boka tid hos Aktiv Paus, för jag är supernöjd. Jag provar gärna allt i alla fall en gång för att skapa min egen uppfattning och sedan kunna välja det som jag tycker fungerar bäst för mig. Så det här är inget sponsrat inlägg utan jag bara delar med mig av min tycker och smak och kanske kan det hjälpa någon annan. Det ska bli spännande att de hur bra det håller sig efter sockervaxning, men det var i alla fall väldigt mycket värt att det inte gjorde lika ont som vanlig vaxning och att huden inte alls blev prickig eller irriterad.

Ha nu en fin dag så får vi se vad jag tipsar om nästa gång! Kram


Kommentarer är stängda.