Är medicinsk fotvård för dig?

Är medicinsk fotvård för dig?

Hej, jag ska berätta om ett företag som erbjuder medicinsk fotvård i Uppsala. För jag blev intresserad av detta när jag följde med min mormor dit, och jag kom nu på att jag borde skriva ett inlägg om detta. Det företaget har funnits i flera år. Jag vet att mormor gick dit regelbundet när hon var yngre, då tog hon bussen men nu är hon lite dement så jag får köra henne dit.

Hur vet du om medicinsk fotvård är för dig? Ja, om du ha diabetes, psoriasis eller svamp på tånaglarna. Då är det ett bra företag att gå till. De tar hand om allt för dig, från naglarna till fötterna.

Mormor har diabetes och det är farligt om hon får ett sår på foten så det krävs en special behandling. Hon har också svamp på naglarna, så det är viktigt att företaget tar hand om den. Det finns olika behandlingar, man kan välja mellan att göra en vanlig pedikyr eller en medicinsk. De använder sig av laserbehandling mot svampen, vilket är mycket effektivare än traditionell medicin. Jag ska gå dit snart igen med mormor och jag rekommenderar detta företag till er som har diabetes eller svamp.

Kram,

Elin i Uppsala

PS: Vad vill ni att jag ska skriva om i fortsättningen? För jag vill gärna utveckla bloggen och skriva inlägg som är intressanta och läsvärda för er. 🙂 Vad har ni för idéer? 🙂 Skriv gärna i kommentarerna! 🙂

PS 2: Ikväll ska jag på bio, det ska bli mysigt. 🙂 Vi har bokat en hel del filmer på bio under hösten och jag ser fram emot att se alla dessa. 🙂 Har ni några tips på bra filmer som ni sett på bio? Skriv gärna i kommentarerna! 🙂 Eller har ni tips på streamade filmer? Kan inte vänt på svar!

Kommentarer är stängda.