Gör en ansiktsbehandling

Gör en ansiktsbehandling

Jag har haft fet hy i ansiktet ända sedan tonåren och nu när jag är 32 så har jag inte lika stora problem men det har väl att göra med att jag går på ansiktsbehandling på en salong i Helsingborg i alla fall 4-5 gånger om året. Det får huden att se yngre ut och så försvinner pormaskarna som jag har fullt på näsan, och det är inte så roligt med svarta prickar på näsan så jag får använda puder så att det inte syns. Men efter en ansiktsbehandling så försvinner dessa pormaskar och det tar några veckor innan de kommer tillbaka. Tack vare att jag är så nöjd med denna salong så vill jag skriva ett inlägg till er så att ni vet om att det går att få hjälp med huden. 

Sedan passar en ansiktsbehandling för alla och inte bara för oss med fet hy. Kan man inte göra en ansiktsbehandling hemma med hjälp av ett kit man köper i affären? Det kan man göra men ska man få bästa resultatet ska man förstås gå till en hudterapeut som kan göra en professionell analys av ens ansiktshud och efter det se till att genomföra behandlingen med just de produkter som passar bäst för en och då blir resultatet förstås bättre än om man gör det själv. Jag har försökt själv och det är inte samma sak, så jag kan bara rekommendera att du går till ett proffs. Vad är en ansiktsbehandling? Jo, det är en behandling som du får på en salong där de rengör och masserar din ansiktshud och sedan applicerar produkter som är bra för din hudtyp. Det är inte bara en fråga om du kan inte göra den en gång och sedan är du klar, för du bör göra det regelbundet om du vill att din hud ska vara snygg.


Kommentarer är stängda.