Frisörsalong i Örebro

Frisörsalong i Örebro

Tjenare mors på er alla som har klickat er in till det här inlägget. Det är fantastiskt kul att ni är så många som tycker om att läsa mina spännande inlägg, och i dag kommer jag att skriva ett inlägg om en frisörsalong i Örebro som heter Designer Barber By Julian, läs mer här

Jag går dit rätt ofta för jag har skägg som jag behöver få hjälp att trimma. Tyvärr har jag inte så mycket hår på huvudet så jag tycker att det bästa är att raka av det lilla som är kvar. Två gånger i veckan rakar jag av allt hår på huvudet med rakhyvel, och har man inget hår på knoppen får man väl kompenserad det med ett snyggt skägg i stället. Jag är petnoga med skägget och därför trimmar jag det aldrig själv. Jag gjorde det en gång, och det slutade med att jag fick raka av allt skägg för jag förstörde det. Jag lät skägget växa ut igen och bestämde att hädanefter så skulle jag trimma skägget på en salong. Designer Barber By Julian lyckas med konststycket att hålla riktigt låga priser, lägre än hos flera av deras konkurrenter, och samtidigt erbjuda riktigt grymma behandlingar med sjukt snygga resultat. Mitt skägg är en stor del i min personlighet och med hjälp av de duktiga barberarna så bibehåller jag ett snyggt skägg hela tiden. Det här är en frisörsalong i Örebro som jag verkligen vill rekommendera till er alla som önskar en snygg frisyr, eller ett snyggt skägg. Det är en salong för både kvinnor och män och vill ni spana in dem kan ni göra det både på Facebook och på Instagram, så kan ni såklart gå in på deras hemsida också, klicka bara på länken här ovanför så kommer ni dit. 


Kommentarer är stängda.