Jag vaxade mig på en salong

Jag vaxade mig på en salong

Hej och hallå och välkomna till min hörna på nätet. Jag är inne i en period just nu då jag lägger lite extra krut på mitt utseende och det är för att det är sommar och jag gärna åker och badar vid någon sjö i närheten. Det är viktigt för mig att jag avlägsnar hårväxt på benen och armarna för jag är en mörkhårig tjej och det syns så tydligt att man är hårig, även om det mest är fjun. Jag gick till en salong som erbjuder vaxning i Skövde och fick bra hjälp, och namnet på denna salong som jag är så nöjd med och vill rekommendera vidare till er är Nagelfabriken, och ni som vill veta mer om salongen kan klicka här

Jag har tidigare vänt mig till denna salong men den gången var det för att göra en nagelförlängning, för det är en salong även för alla som behöver någon slags hjälp inom naglar i Skövde med omnejd också. Hade jag inte blivit så nöjd som jag blev när jag var där första gången så hade jag givetvis inte valt att komma tillbaka, men nu gjorde jag det och även denna gång så blev jag väldigt nöjd med behandlingen och det gör att jag dels kommer att vända mig till dem igen, och dels så vill jag tipsa er alla om dem, så att ni vet om att de finns, om ut i fall att ni behöver hjälp till exempel med vaxning eller naglar. Man måste också säga att det gör mycket när man får ett så bra bemötande som jag fick där på Nagelfabriken, för bra kundservice är i alla fall inte jag bortskämd med, så det verkar som att många har glömt av att även kundservice är en stor och viktig bit i ett företags arbete. 

 


Kommentarer är stängda.